Sommeren nærmer sig, ferien og… din hunds bagage!

Når man anskaffer sig en hund, skal man pludselig tage stilling til endnu en bagage som skal pakkes. Uanset om du skal efterlade din hund hos en af vores dygtige Gudog hundepassere eller tage den med på ferie, er det tid til at pakke kufferten med dens ting.

Enten elsker du at pakke kufferter, eller også hader du det. Sådan er det bare. Og da vi har en fornemmelse af, at der er flere af os, der tilhører den sidste gruppe, gør vi det nemt for dig. I denne artikel bringer vi dig alt, du skal huske, når du skal pakke en god hundekuffert. Så din hund mangler ingenting, og I sammen kan, eller hver for sig, nyde en fantastisk ferie.

Pakkeliste til hvis din hund skal på ferie hos en Gudog hundepasser

Alt du skal huske til din hunds bagage

Din længe ventede ferie nærmer sig, og du har allerede booket et ophold hos din favorit hundepasser. Har du stadig ikke gjort det? Så vent ikke for længe, da vi oplever et højt antal bookinger i sommerperioden.

Datoen nærmer sig, og du opdager, at ud over din egen bagage skal du også pakke til din hund. Og en ting er sikkert – hos Gudog er vi eksperter inden for alt, der har med hunde at gøre. Så derfor tager vi dig igennem vores huskeliste. Skriv disse tips ned, og lad os komme i gang! Lad os sammen pakke den perfekte baggage til din hund, så din bedste ven også kan nyde sin velfortjente ferie.

Hvad skal du pakke når din hund skal passes?

Alt du skal huske til din hunds bagage

 • Vandskål, madskål og selvfølgelig, mad! Pak nok mad til hele opholdet. Tørfoder, vådfoder eller BARF-diæt, afhængigt af din hunds kost (det er ikke tid til at eksperimentere!). Du kan også smide en håndfuld godbidder med.
 • Snor, sele eller halsbånd. Sørg for, at alt er i god stand, så turene med hundepasseren altid er sikre.
 • Poser til at samle hundens afføring op. Baseret på de ture, din hund skal på og hvor langt opholdet hos hundepasseren er.
 • Seng, legetøj, dyne/pude og ting der minder om hjemmet. Ideen er, at din hund skal føle sig hjemme. Og selvom vi ikke tvivler på, at den vil føle sig sådan hos en af vores hundepassere, er det bedst, hvis den altid har noget med duften af hjemmet tæt på. Det vil berolige den, når den savner dig.
 • Medicin. Hvis din hund får behandling, tager medicin eller vitaminer, skal du også have det med. Husk at give hundepasseren  instruktioner (bedst skriftligt, så de har klare retningslinjer efter behov) om, hvordan det skal gives, dosering, osv.
 • Dyrlægens dokumentation. Hvor alt er opdateret og ajourført, med dens chipnummer angivet.

Derudover, skal du ikke glemme…

Dette tager ikke plads i bagagen, men det er næsten lige så vigtigt som ethvert objekt, du kan pakke i din hunds bagage:

 • Snak med hundepasseren om alt, hvad du finder nødvendigt. Din hunds allergier, vaner, rutiner osv. Enhver information vil være nyttig, så hundepasseren kan lære din hund bedre at kende, og opholdet altid bliver perfekt. 
 • Lær hinanden at kende på forhånd. Hos Gudog anbefaler vi altid, at I mødes først, så når opholdet starter, vil din hund allerede kende sin hundepasser og være fortrolig med vedkommende. Hvis du allerede har bekræftet din booking, kan du tale med hundepasseren om at finde en dag og mødes.
 • Kontaktoplysninger. Ved booking  får I kontaktinformationerne, men det er altid godt at give dem et ekstra telefonnummer, som de kan ringe til, hvis du ikke er tilgængelig. Og tøv ikke med at bede hundepasseren om at holde dig opdateret ved at sende dig billeder og videoer af din hund, der nyder sin ferie.
 • Lad ikke din tristhed skinne igennem. Sig farvel til hunden, når du efterlader den hos hundepasseren, men lad ikke din hund mærke din tristhed eller tvivl. De forstår alt. Så hvis du er sikker, vil din hund føle sig tryg og rolig i sin hundepasserens hjem.
 • Nyd ferien! Og hvis du savner din firbenede ven meget, så husk, at det bedste ved farvel er gensyn. Forestil dig, hvor glad den bliver, når den ser dig igen.

Hvad skal du pakke hvis du tager din hund med på ferie?

Alt du skal huske til din hunds bagage

Hvis du er en af dem, der har besluttet at tilbringe en dejlig ferie med din hund denne sommer, slipper du heller ikke for at pakke en bagage til din hund. Din hund tager med dig, og det gør dens bagage også.

I virkeligheden skal du tage alt det vi har oplistet, så begynd at krydse tingene af listen, mens du pakker dens kuffert. Glem heller ikke at tage hensyn til, hvor I skal hen på ferie, og pak noget specifikt til det: f.eks. solcreme, hvis I skal til stranden, en bærbar vandskål, potebeskyttere til sandet osv.

Vi kan ikke pakke din hunds bagage for dig, men næsten. Nu har du ingen undskyldning for at undgå det, for med alle de oplysninger, vi har indsamlet til jer, er det næsten det samme som at pakke din hunds bagage. Nu skal du bare komme i gang.

Og alt, der er tilbage for os, er at ønske jer en dejlig og hundevenlig sommer!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *