Når du byder en ny hund velkommen i familien, skal den som noget af det allerførste (og allervigtigste) have et navn. Nogle hundeejere ved allerede meget tidligt, hvad deres kommende hvalp skal hedde, andre venter og ser hvalpen og dens personlighed lidt an for at tage en beslutning senere. Fælles for alle hunde er dog, at de får et navn – selvfølgelig det navn, som deres ejer synes er allerflottest.

Vi har undersøgt, hvad de mest populære hundenavne er blandt Dogleys fantastiske brugere – du kan læse vores top 20 for at få inspiration, for at finde ud af hvad der rører sig i den danske hundeverden eller bare for sjov!

Top 20 mest populære hundenavne 2021

Her får du top 20 over de mest populære Dogley-hundenavne i 2021:
Nr. Navn
1 Molly
2 Bella
3 Charlie
4 Luna
5 Balder
6 Max
7 Mille
8 Coco
9 Frida
10 Eddie
11 Bailey
12 Buster
13 Alba
14 Simba
15 Nala
16 Chili
17 Sally
18 Karla
19 Freja
20 Milo


Hvad kan vi lære af listen?

Igen i år kan vi se sværvægter-navne som Molly, Charlie og Balder, der er nogle af de absolut mest populære hundenavne indenfor de sidste par år. Du kan for eksempel læse en af vores tidligere lister her. Navne som Anton og Smilla er rykket længere ned ad listen og har i stedet gjort plads til navne som Milo, Karla og Alba.

Ingen af navnene er over to stavelser, og mange af navnene ender på vokaler. Når du skal navngive din hund, er det smart at have in mente, hvor “godt” et kaldenavn, det er. Kan du se dig selv stå og sige det igen og igen søndag morgen i regnvejr til hvalpetræning? Hvis ikke, kan det være, du skal genoverveje navnets længde eller ordlyd.

Kreative hundenavne

Det er ikke alle hunde, der er en Molly eller en Balder! Nogle hundenavne er slet ikke at finde på top 20-listen, men er i stedet noget mere utraditionelle. Der findes hunde, der er opkaldt efter store litterære figurer, popstjerner og sågar favoritretter. Vi har samlet de 20 bedste, mest særlige og kreative hundenavne, der kom frem, da vi samlede ind til listen ovenfor, og sat dem i vilkårlig rækkefølge:

Top 20 mest kreative hundenavne i 2021
Nr. Navn
1 Beach Boy
2 Harry Potter
3 Beethoven
4 Bentley
5 Cryuff
6 Boof
7 Bruno Mars
8 Cashew
9 Gatsby
10 George Michael
11 Fru Bearnaise
12 Jaws
13 Kirsten Birgit
14 Mr. Darcy
15 Pepperoni
16 Obi-Wan Kenobi
17 Pomfrit
18 Rambo
19 Snøvsen
20 UbuntuSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *