Når man overlader sin hund i andres varetægt, kan der opstå en masse spørgsmål, som man har brug for at få svar på med det samme. Her kan du som hundepasser eller hundeejer hos Dogley gøre brug af vores kundeservice. Servicen er en af de mange fordele, der er ved at vælge privat hundepasning eller hundeluftning gennem Dogley. Vi står nemlig altid til tjeneste, hvis du har spørgsmål, eller hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med en pasning eller en luftning.

Support ved sygdom

Vores kundeservice er klar til at hjælpe til, hvis der skulle ske uforudsete hændelser i forbindelse med en pasning. Skulle en hundepasser for eksempel blive syg, mens din hund er på besøg, og hundepasseren ikke er i stand til at fuldføre pasningen, hjælper vi med at finde en afløser. Det sker naturligvis i samråd med dig, så både du og din hund kan have en fortsat tryg oplevelse, mens du er ude at rejse.

Hvis din hund bliver syg under en pasning, er vi klar til at rådgive din hundepasser om, hvordan situationen bedst klares. Vi hjælper selvfølgelig også til med håndtering af forsikring, så din hundepasser alene kan fokusere på hundens helbred. Det samme gælder, hvis din hund kommer til at ødelægge noget, mens den bliver passet – her kan vores kundeservice også hjælpe med det administrative, så forsikringen hurtigt kan komme på plads.

Teknisk support

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vores tjeneste fungerer, kan du også altid kontakte os. Vores kundeservice kan besvare spørgsmål vedrørende vores hjemmeside, så du let og hurtigt kan bestille pasning og luftning. Vi kan hjælpe dig med, hvordan du booker, hvordan du opretter dig som hundepasser eller hundeejer, hvis du har problemer med betaling og meget mere. Du kan også finde svar på de oftest stillede spørgsmål på vores hjemmeside under menupunktet “support“.

Generelle gode råd

Vi kan også hjælpe med generelle spørgsmål, du som hundepasser måtte have. Du kan for eksempel hente hjælp hos os, hvis du passer en hund og får brug for et godt råd. Det kan være spørgsmål om, hvordan du får en hund med hjemve til at spise? Eller hvordan din egen hund og den hund, du passer, kan enes?

Vores support kan kort sagt hjælpe dig med at få svar på stort og småt i vores hundepasserunivers, og der findes ingen dumme spørgsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at man som hundepasser aldrig står alene om en pasning. Dogley giver sikkerhed for både hundepasser, hundeejer og hund, og vi er til rådighed, hvis der opstår tvivl, spørgsmål eller bekymringer. Du kan kontakte os både på mail og på telefon. Hvis du skal booke en pasning, kan du klikke her og logge ind på din profil.

Er du hundepasser? Del dine tips og tricks.

Er du hundepasser hos os, kan du blive en del af et helt unikt fællesskab på Facebook, hvor du både kan gøre brug af vores support, men også kan dele viden og erfaringer med andre Dogley-hundepassere. På den måde er du aldrig alene om hverken de gode oplevelser eller eventuelle problemer, når du skal passe en hund gennem Dogley.

________________________________

Dogley er en fællesskab for hundeelskere, hvor du som hundeejer kan finde private hundepassere i dit nærområde. Vi gør det trygt og nemt at booke en godkendt hundepasser. Klik nedenfor for at finde din perfekte hundpasser.

 

Kategorier: Dogley

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *