Mangler du tryg og nem pasning til din hund? Om det er pasning i en enkelt dag eller over flere dage, kan du nemt og hurtigt finde en sød hundepasser i dit nærområde.

Find en hundepasser i dit område

Hos Dogley finder du det perfekte hundehotel for din hund, hvor den tilmed er den eneste gæst, hvis du ønsker det. Med en hundepasser fra Dogley får din hund mødt alle dens behov og behøver ikke kæmpe for opmærksomhed eller kærlighed. Den hundepasser, du vælger til din hund, vil komme til at kende din hund og vil derfor vide, hvad der skal til for, at din hund har det bedst muligt. Find en lokal hundepasser til din hund i boksen ovenfor.

Bor du i Sverige eller Norge, tilbyder vi også kompetent privat hundepasning i begge lande. Du kan besøge vores private svenske “hundpensionat“, og vores private norske “hundepensjonat” her.

Hunde har vidt forskellig adfærd og behov

Alle hunde har forskellige behov. Det skyldes blandt andet, at hunderacer differentiere meget i, hvilke behov de har, samt deres adfærd. Samtidig med at hundens personlighed, opdragelse og vaner spille en stor rolle, når det kommer til dens behov.

Et tydeligt eksempel på hundes forskellige behov kommer til udtryk i form af deres behov for motion, hvor nogle hunde har behov for meget motion i løbet af en dag, mens andre hunde næste ikke behøver at bevæge sig.

Arbejdshunde, såsom huskies og border collies, har brug meget mental og fysisk aktivering for ikke at blive rastløse. Hvorimod selskabshunde, såsom malteser og puddel, ikke behøver samme grad af aktivering, men derimod har brug for meget selskab og for at være en del af familien.

Det er netop på grund af disse meget forskellige behov blandt hunde, at det er en stor fordel for din hunds velbefindende, at den passes af en erfaren hundepasser, der ikke skal fordele sin opmærksomhed og kærlighed ud på flere hunde. Hos Dogley finder du en hundepasser, som har tid til at lære din hund og dens behov at kende.

Et hundehotel med plads til alle behov

Som hundeejer kan det være svært at overlade sin hund til andre, når man ikke selv har mulighed for at være der. I de situationer ville det være dejligt med et hundehotel, hvor din hund er den eneste gæst og, hvor hundepasserne kender din hund og dens behov. En pasningsmulighed uden fokus på mersalg af ekstraydelser og skjulte omkostninger.

Alt dette kan du få hos Dogley. Hos Dogley kan du finde en hundepasser eller hundelufter i dit nærområde, som kan passe din hund igen og igen, når du har behov for det. På den måde vil hundepasseren komme til at lære din hund at kende og dermed forstå dens behov og præferencer.

Hos Dogley finder du både hundepassere, som med glæde passer din hund i dit hjem eller i hundepasserens eget hjem. På den måde kan du udvælge den pasningslokation, der passer bedst til din hunds behov. Derudover er det også op til dig, om din hund skal have selskab af andre hunde, når den bliver passet. Er din hund meget glad for selskab af andre hunde, kan du målrettet finde en hundepasser med egen hund eller aftale, at der bliver gået tur i en hundepark. På den måde får din hund selskab og nogle andre firbenede venner at lege med.

I den indledende dialog med den valgte hundepasser kan i tale om, hvad der passer bedst til din hunds behov, både i forhold til hvor din hund skal passes, om den trives bedst med andre hunde, samt andre behov din hund måtte have.

Hundepasning hos Dogley er individuelt tilpasset pasning, der kan skræddersyes efter dine og din hunds behov. Under vores ydelser kan du læse om de 5 fleksible løsninger, vi tilbyder. Løsninger som du ikke altid kan finde på et klassisk hundehotel.

Hundehotel i København, Odense, Århus og Aalborg

Beslutter du dig for at få passet din hund på et privat hundehotel, finder du nemt et i nærheden af dig. Dogley har nemlig hundepassere over hele landet. På den måde undgår du også besvær i form af transportering af din hund, samtidig med, at du nemt kan aftale et møde med hundepasseren inden første pasning af din hund.

Alle vores hundepassere er godkendt af os, og vi kan derfor garantere kyndige hundepassere. Alle hundepassere er private personer, som har valgt at blive hundepassere hos Dogley. Nogle hundepassere er selv hundeejere, mens andre blot har et stort hjerte for hunde. Fælles for dem er, at de er erfarne og kompetente hundepassere.

Mulighed for hundepasning i dit eget hjem

Der er mange fordele ved at vælge Dogleys private hundehotel frem for andre pasningsformer. En væsentlig fordel ved det private hundehotel er, at du har mulighed for at aftale med hundepasseren, at pasningen skal foregå i dit hjem. Dette er en enestående mulighed, som skaber en tryg og rolig pasningssituation for din hund. Mange hunde trives bedst i vante omgivelser og kan derfor blive utrygge, hvis de skal passes i et nyt hjem.

Med hundepasning i dit eget hjem bliver din hunds rutiner ændret minimalt, og det kan være nemmere for hundepasseren at opfylde alle din hunds behov, så din hund føler sig tryg. Samtidig undgår du det besvær, det kan være at pakke alle din hunds ting ned, hvis den skal passes udenfor hjemmet.

Med hundepasningen – hvad enten det er i dit eget hjem eller hos hundepasseren – følger også forsikring af din hund. Forsikringen dækker både ved ulykker og akut sygdom, men også hvis din hund forårsager skade på hundepasserens ejendele.

Hvis du undervejs i pasningen har behov for at komme i kontakt med os, sidder vi altid klar til at besvare dine spørgsmål når som helst.

Find en hundepasser i dit område

Kategorier: Dogley

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *