I dag ønsker du som hundeejer en nærværende og hjemlig pasning af din hund. En upersonlig hundepension er ikke det optimale valg, for her er din hund blot én af mange. Leder du efter en privat og personlig hundepension? Så book en kompetent og kærlig hundepasser fra Dogley i dag:

Find en hundepasser i dit område

Hundepension i hele Danmark på dine præmisser og de bedste priser

Dogley er den mest fleksible og sikre løsning, når det kommer til hundepension. Du kan vælge en pasningsform, som passer til netop dit og din hunds behov. Læs om de forskellige pasningsmuligheder her:

Døgnpasning

Din hund bliver passet hjemme hos den hundepasser, som du har valgt. Hundepasseren sørger for, at din hund har det godt og får motion, leg og mad og drikke. Du tager selv mad med til din hund. Og du kan aflevere og hente din hund, når det passer dig.
Pris: Omkring 175-200 kr. pr. dag (afhænger af den enkelte hundepasser).

Dagpasning

Har du brug for pasning i dagtimerne, mens du er på arbejde, er dagpasning løsningen. Her bliver din hund typisk passet fra morgenstunden (8-9) til eftermiddagen (15-17). Din hundepasser sørger for, at din hund har det godt og bliver fodret, gået og leget med. Du kan også vælge aftenpasning, hvis du har brug for det. Du aftaler med din hundepasser, hvordan i gør med nøgler til dit hjem.
Pris: Omkring 150 kr. pr. dag (afhænger af den enkelte hundepasser).

Hund og hus

Hvis du er væk hjemmefra i en længere periode, er pasningsmetoden “hund og hus” den perfekte løsning. Her flytter hundepasseren ind hos dig og passer din hund og andre kæledyr i hjemmet. Samtidig kan vedkommende også tømme postkassen og holde øje med din bolig. På den måde kan du være helt tryg, mens du er væk.
Pris: Omkring 250 kr. pr. dag (afhænger af den enkelte hundepasser).

Hundeluftning

Hvis du har brug for, at din hund får sin daglige motion, er hundeluftning den rette løsning. Her kommer din hund ud på en frisk gåtur i ca. 30 minutter. Du undgår som travl hundeejer, at din hund keder sig derhjemme. Du aftaler med din hundepasser, hvordan i gør med nøgler til dit hjem.
Pris: Omkring 75 kr. pr. dag (afhænger af den enkelte hundepasser).

Visit og mad

Denne løsning er perfekt, hvis din hund ikke har det store behov for motion og bevægelse. Din hundepasser kommer forbi og fodrer din hund og eventuelle andre kæledyr. Hundepasseren sikrer, at alle dyr har det godt, så du ikke behøver bekymre dig. Du aftaler selv med din hundepasser, hvordan vedkommende får adgang til din bolig.
Pris: Omkring 150 kr. pr. dag (afhænger af den enkelte hundepasser).

Vi finder altid en løsning

Med så mange muligheder er Dogley det perfekte valg, når det kommer til privat hundepension. Uanset om der er tale om pasning i dagtimerne, et døgn eller flere dage.
Alle passede hunde er omfattet af den forsikring, som Dogley har med Gjensidige. Så du kan være helt rolig: Din hund er godt forsikret, hvis uheldet skulle være ude.
Giv din hund den perfekte omsorg – book en Dogley hundepasser i dag:

Find en hundepasser i dit område

Privat hundepension i København og resten af Danmark

Med over 1.000 hundepassere i Danmark, kan du sagtens finde en hundepasser tæt på dig. Aldrig har det været nemmere at få din hund passet i en privat hundepension. Og du kan undgå upersonlige hundeinternater.

Hvem ved – måske er der en fantastisk Dogley hundepasser længere nede af din egen vej!

Pasning af hund i ferie

Skal du på ferie, og skal hunden blive hjemme? Intet problem!

Med Dogley er det nemt, sikkert og velkendt for din hund at blive passet. Du kan eksempelvis vælge vores Hund og hus model, hvor din hundepasser bor hos dig, mens du er på ferie. Hundepasseren passer din hund, og du får selvfølgelig billeder, beskeder og videoer løbende. På den måde bliver du forsikret om, at din hund har det godt. Så kan du med god samvittighed nyde din ferie. Og samtidig holder hundepasseren øje med huset – smart ikke? ;).

Dogley er en ny form for hundepension

Med Dogley er det slut med upersonlige hundepensioner, hvor din hund blot er én ud af mange hunde. Du ønsker selvfølgelig, at din hund er i fokus og får masser af kærlighed, når den bliver passet.
Her er Dogley den perfekte løsning. Du kan trygt efterlade din hund hos én af vores over 1.000 hundepassere. De er alle blevet screenet af Dogley, før de er blevet godkendt. Og de har alle enten selv hund, tidligere haft hund eller erfaring med hundepasning.
Du vælger selv din hundelufter og aftaler selv de praktiske ting med vedkommende. Det kan eksempelvis handle om, hvor din hund plejer at gå tur, hvor lange turene skal være eller noget helt andet.
Med en hundepasser fra Dogley kan du være helt sikker på, at der bliver taget godt hånd om din hund.
Er du bosat i Sverige eller Norge tilbyder vi også privat hundepension i begge lande. Besøg vores svenske “hundpensionat“, og vores norske “hundepensjonat” her.

 

Kategorier: Dogley

1 Kommentar

Gaveideer til brudeparret | Bryllup og alt om bryllupsplanlægning - Læs om danske bryllupper · 5 juli, 2020 kl. 22:04

[…] kan det være en stor hjælp, og måske en ekstra gave i sig selv, hvis du allerede har indtænkt pasning af pelstotterne i planlægningen af […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *