Har du en travl hverdag, der forhindrer dig i at give din hund den fleksibilitet, den fortjener? Er din hund alene hjemme, når du har sene dage på arbejdet? Eller er det med dårlig samvittighed, du tager til fest i weekenderne?

 

Hos Dogley kan du finde en kærlig, pålidelig hundelufter, der kan give dig og din hund en fleksibel hverdag. Book en hundelufter her eller læs mere om hvordan nedenfor.

Private godkendte hundepassere

Godkendte
hundepassere

Privat hundepasning med forsikring

Forsikring
inkluderet

Sikker betaling

Sikker
betaling

Ikke bare et fritidsjob

Vores hundeluftere går kun soloture, hvilket vil sige, at de i modsætning til andre hundeluftetjenester kun går med én hund ad gangen. På den måde er din hund altid i fokus under luftning og får masser af opmærksomhed. Dogleys minimumspriser er 75 kroner for en luftetur og er et billigt, kompetent og forsikret alternativ til lignende servicer. Vores hundelufterservice er drevet af hundeelskere, der kun har øje for din hund under luftningen.

 

Hundeforsikring med i prisen

Når du booker hundeluftning hos Dogley, er din hund automatisk forsikret. Din hund er altså dækket, hvis der skulle ske noget akut, mens den er i hundelufterens varetægt. Hvis uheldet er ude, supplerer Dogleys forsikring din hunds egen forsikring, så hundelufteren kan fokusere på din hunds helbred. Forsikringen er en ekstra tryghed for både dig, din hund og hundelufteren. Den skal sikre, at du ubekymret kan overlade din hund til andre uden tanker på det administrative. Læs mere om vores forsikring her.

Over 300 hundeluftere i København 

På vores hjemmeside er det nemt at finde en hundelufter i dit nærområde. Du kan komme i kontakt med dem, når du har oprettet en gratis profil. Når du har fundet en hundelufter, kan du kontakte dem og møde dem til et hils-på-møde. På den måde kan du og din hund sikre jer, at I begge er trygge ved hundelufteren.

 

Lufteture hos Dogley er en gåtur på minimum 30 minutter. På hundelufternes profiler kan du se, i hvilke omgivelser de vil bruge tid med din hund. Du har altså mulighed for at vælge omgivelser, som du ved, din hund vil trives i. Du aftaler selv med hundelufteren, hvordan de skal hente og aflevere din hund, og så klarer de resten.

 

Book din første Dogley-hundeluftning her og giv din hund den aktive hverdag, den fortjener!