Vi er sikre på, at du som hundeejer ville foretrække, at du altid kunne være sammen med din hund. Men uanset hvor meget du elsker din hund, er det sjældent muligt. Om det så er arbejde, rejser eller andet, som er årsagen, så synes vi hos Dogley, at din hund fortjener det bedste. Mest af hensyn til din hunds trivsel, men også for din egen samvittigheds skyld.

Det er derfor, vi har lanceret Dogley. En moderne hundepension. Vi har flere hundrede godkendte hundepassere rundt om i hele landet, som står klar til at passe din hund, når du selv er forhindret. Her følger de 4 vigtigste grunde til, at du skal vælge privat hundepasning.

1. Få din hund passer i et trygt hjem hos en ansvarsfuld privat hundepasser

privat hundpassning dogley

En af de vigtigste grunde til at booke din hundpasser på Dogley er, at din hund får ligeså meget kærlighed og opmærksomhed, som hvis den var hjemme. Til forskel fra en hundekennel, hvor den er i bur en stor del af tiden, er din hund sammen med din hundepasser og dennes familie, mens den bliver passet.

Nogle hundepassere er selv hundeejere, så på den måde er der mulighed for, at din hund kan få nye legekammerater. Det er klart, at hundene skal kunne enes, og at du skal være tryg ved at overlade din hund. Vi anbefaler derfor altid, at du mødes med din hundepasser inden den første pasning. Alle parter skal jo være trygge ved, at det kommer til at fungere. Det er bedst, at I mødes hjemme hos hundepasseren for på den måde at give dig og din hund den bedste oplevelse.

2. Få regelmæssige opdateringer mens du er væk

hundpassning hunddagis kennel

Privat hundepasning skal være en personlig og kærlig oplevelse. Mens du er væk, kan du være i kontakt med din hundelufter, og det er almindeligt, at hundepasseren sender dig billeder, videoer, og små opdateringer undervejs. På den måde kan føle dig tryg ved, at din hund har det godt under pasningen.

3. Med privat hundepasning behøver du ikke at have dårlig samvittighed, når du er væk fra din hund

resa hundpassning semester

Selvom vejret i Danmark også kan være fint, drømmer de fleste sig sikkert indimellem væk til varmere breddegrader. Men så tænker man… “hvem skal passe min hund, mens jeg er væk?”. Idéen bag Dogley opstod præcis i en sådan en situation.
Vores hundepassere sørger for, at din hund får en ligeså fantastisk ferie som dig, så du uden dårlig samvittighed kan nyde ferien med tryg følelse om, at din hund også har det godt.

4. Læs om andre hundeejeres oplevelser med din hundepasser

hundpassning privat nöjd hundägare

Det er ikke kun os på Dogley, som synes, at privat hundepasning er det bedste for hunden – det gør andre hundeejere også! Du kan læse masser af anmeldelser fra andre hundeejere på hundepassernes profiler på Dogley. På den måde kan du føle dig endnu mere tryg, når du tager kontakt til en ny hundepasser.

Læs f.eks. hvad Lotte skrev i sin anmeldelse af Lise, som passede Carlo under Lottes ferie:

privat hundpasning

Der er naturligvis også hunde, som ikke egner sig til at blive passet privat. Hvis din hund er meget stor og lidt svær at styre eller gør meget, kan det være for stor en mundfuld for en hundepasser. Du bør derfor altid overveje, hvad der er det rigtige for lige præcis din hund.

Vi håber, du vil benytte Dogley til at booke en privat hundepasser, næste gang du skal på ferie, har møder eller lange arbejdsdage. Klik på knappen nedenfor og søg efter en hundepasser i dit nærområde, næste gang du skal bruge pasning. Skriv gerne dine kommentarer nedenfor eller følg Dogley på facebook.

________________________________

Dogley er en fællesskab for hundeelskere, hvor du som hundeejer kan finde private hundepassere i dit nærområde. Vi gør det trygt og nemt at booke en godkendt hundepasser. Klik nedenfor for at finde din perfekte hundpasser.


2 Kommentarer

jette Stender Brock · 15 marts, 2018 kl. 22:40

Vi har benyttet Dogley 2 gange, og har været meget tilfreds med pasningen og det er med pil op
men vi vil fremover prøve at få den passet privat, vi fik vores hund passet 2 dage i februar
også i top, men 6oo kr. for 2 dage hvor hunden sover de 15 timer så er det vel også betalt
det er jo hvad man giver en barnepige, som samtidig er i boligen hvor hunden bor, der er jo også transport frem og tilbage, men tak alligevel i har givet mig et lille tip så tak

Venlig Hilsen
Jette Stender Brock

    Thomas Keller · 28 marts, 2018 kl. 18:11

    Kære Jette. Tak for din kommentar. Dejligt at I har været glade for pasningen. Mht prisen er det op til hundepasserne selv at sætte deres priser. Nogen er dyrere end andre, men det er muligt at finde en hundepasser der kun tager 150 kr. pr. dag. Håber I vil benytte Dogley igen en anden gang når I skal rejse eller har behov for pasning. Mvh Thomas, Dogley

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *