Det kræver stor tillid at overdrage sin hund i andres varetægt, mens man selv er væk hjemmefra. Hos Dogley gør vi alt for, at hundepasning bliver så tryg som mulig for både hundeejer, hundepasser og selvfølgelig for selve hunden. Derfor har vi for nyligt indgået et samarbejde med Evidensia, Europas største veterinærkoncern, så har din hundepasser nemlig altid en dyrlæge til rådighed, hvis din hund skulle komme ud for et akut behov for hjælp.

24/7-adgang til dyrlægesupport

Alle vores hundepassere har adgang til Evidensias akuttelefon, hvor de kan få hjælp døgnet rundt. På den måde har din hund et kompetent fagligt sikkerhedsnet, hvis den skulle komme til skade eller blive syg under en pasning. Evidensias akuttelefoner og skadestuer har åbent alle døgnets timer og besvarer både spørgsmål og tilbyder behandling enten på Evidensias store skadestue i Karlslunde eller på én af Evidensias øvrige dyreklinikker eller dyrehospitaler.

Telefonnummeret til akuttelefonen er: 46 15 15 25.

Skulle der ske noget med din hund, mens den bliver passet, vil vi opsøge hundens egen dyrlæge først. Er det ikke muligt at få fat på den sædvanlige dyrlæge, har hunde, der er passet gennem Dogley, altid en dyrlæge hos Evidensia. Vores samarbejde gælder over hele landet.

Hvem er Evidensia?

Evidensia er en del af Europas største veterinærkoncern og tilbyder den nyeste og mest avancerede dyrlægebehandling. Evidensia har dyreklinikker og dyrehospitaler fordelt på tværs af Danmark, hvoraf de fleste tilbyder dyrlægevagt udenfor klinikkens normale åbningstid for akut, tilskadekomne dyr. Ved større operationer, som kræver overvågning og indlæggelse, er det primært Evidensias henvisningshospital i Karlslunde, du vil blive henvist til. Dyrehospitalet i Karlslunde råder også over en blodbank, der fungerer præcist som en almindelig blodbank – med den væsentlige forskel at bloddonationer herfra kan redde akut syge hunde og katte.

Alle klinikker i Evidensia er med i et fællesskab, der investerer massivt i efteruddannelse og løbende geninvesterer i medicinsk udstyr – alt sammen noget, der kommer det enkelte dyr til gode. Dette betyder, at Evidensia kan tilbyde dyret den mest optimale behandling nu og i fremtiden.

Du kan læse mere om Evidensia her.

Har du brug for en godkendt hundepasser, der har adgang til til vores Evidensia-samarbejde? Book en hundepasser hos Dogley ved at klikke her. 

________________________________

Dogley er en fællesskab for hundeelskere, hvor du som hundeejer kan finde private hundepassere i dit nærområde. Vi gør det trygt og nemt at booke en godkendt hundepasser. Klik nedenfor for at finde din perfekte hundpasser.

 

Kategorier: Dogley

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *