Alle hunde er forskellige. Deres alder, aktivitetsniveau, størrelse spiller blandt andet ind, når det kommer til valg af foder. Det er vigtigt for din hunds sundhed, at du vælger det rigtige foder til den. Derfor har Dogley indgået et samarbejde med Vuffeli, der er eksperter i hundefoder og skræddersyede foderplaner til hunde i alle størrelser og aldre. Hos Vuffeli er filosofien, at vi skal passe på vores hunde, som de passer på os. Her er hundens kost noget af det allervigtigste at tage højde for, hvis din hund skal have et sund og godt liv.

Alle vores Dogley-medlemmer får 10 % livstidsrabat ved bestillinger fra Vuffeli med koden:

DOGLEY

Koden kan du bruge til at bestille din hunds foder lige til døren. Du kan søge vejledning og viden om din hunds kost og sundhed hos Vuffelis ernæringseksperter. Og så kan du møde Dogley og Vuffeli, når vi et par gange om året er ude i de danske parker og naturområder og lave sjove events.

Hvad er Vuffeli?

Vuffeli er en dansk virksomhed, der laver unikke foderplaner til hunde. Ud fra blandt andet hundens alder, størrelse og appetit sørger Vuffeli for at fremstille den perfekte foderblanding til din hund.

Hos Vuffeli kan de også svare på spørgsmål om kost, helbred og meget mere. De sender din hunds specialfremstillede foder direkte hjem til din hoveddør og kan hjælpe dig med at få en lettere hverdag med din hund.

Når du bestiller foder hos Vuffeli, får du det i en abonnementsordning. Vuffeli leverer til hele Danmark, og du kan selv bestemme, hvornår du vil have næste foderforsendelse. På den måde vil du også kunne undgå foderspild eller fodermangel.

Du kan læse mere om Vuffeli her.

Kategorier: Dogley

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *