Juletiden nærmer sig langsomt, og 1. december er mindre end en måned væk. Er du typen der er i god tid med julegaverne, eller får du først købt dem i sidste øjeblik? Undgå julestressen, og tænk allerede nu over, hvad du skal give familien i gave – og dette inkluderer naturligvis også din hund! 

Derfor skal du give din hund en julegave

Din hund forstår nok ikke at det er jul, og den ved nok heller ikke, at man plejer at få gaver den 24. december. Alligevel kan det være enormt hyggeligt, ikke mindst for dig som ejer, at forkæle din hund med en lille gave til jul. Hunden er jo en del af familien på samme måde som de andre familiemedlemmer, og derfor kan det bringe glæde for alle, at lade hunden deltage i gaveudvekslingen. Især hvis du har børn i familien, kan det skabe stor lykke, at de kan få lov til at forkæle hunden – det kan måske også lære dem glæden ved at give og ikke kun få.

Mange hunde synes også, at det er enormt sjovt, at få lov til at pakke en gave op, og de vil uden tvivl sætte stor pris på nyt legetøj eller en lækker godbid. Tænk dog over hvordan du pakker din gave ind, så din hund let kan åbne den op. Brug så lidt tape som muligt, og pak gaven løst ind i gavepapir. Undgå gavebånd og andet pynt! Gavebånd er farligt for hunde, så hold altid øje med, at din hund ikke spiser det, når der åbnes gaver op juleaften.

Her kan du få flere gode råd til, hvad du skal være opmærksom på i juletiden, når du har hund.

Vi har alle prøvet at være til en juleaften, hvor gaveoppakningen tog flere timer, og alle nåede at blive en smule trætte undervejs. Det er en god ide at give gaven til dit pelsede familiemedlem tidligt. Så kan hunden holde sig beskæftiget og underholdt, imens I andre åbner gaver op.

Hvad skal jeg give min hund i gave?

Det er vigtigt, at du giver din hund en gave af høj kvalitet, og som kan bringe glæde i lang tid. Køb noget, som din hund i forvejen kan bruge, og som du alligevel kunne finde på at købe til den.

Aktiverende legetøj

Et nyt legetøj er den perfekte gave til din hund og dig, og kan være med til at skabe mange timers leg. Køb noget legetøj, som kan aktivere din hund og stimulere den mentalt. På den måde vil gaven hjælpe med at holde din hund sund og frisk, både fysisk og mentalt. Du kan bl.a. give din hund et legetøj, som er perfekt til apportering.

 

 

Luksus godbidder

Der er mange ting, som din hund ikke må spise på det opdækkede julebord. For at undgå at din hund står og ser sørgmodigt efter julemaden, kan du forkæle den med nogle lækre godbidder. Husk at købe godbidder af høj kvalitet, og pas også på med at give din hund for meget, så den tager på. Du kan bl.a. købe godbidder med masser tyggeaktivitet, som din hund kan nyde over længere tid.

Ny seng

Den ultimative julegave til din hund er en ny blød og tryg seng. Fra sin nye seng kan din hund ligge og slappe af og kigge på, at I åbner gaver op. Sengen vil også holde din hund varm i den kolde vintertid. En hundeseng fungerer som din hunds private helle, hvor den kan føle sig tryg og afslappet, og er derfor en gave som bringer masser glæde.

 

Hvad har du tænkt dig at give din hund i julegave? Del det med os i kommentarfeltet!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *