Vi er glade for at kunne fortælle, at Dogley går sammen med Gudog og bliver den største hundepasningsplatform i Europa. Det markerer en vigtig milepæl for vores virksomheder og styrker vores forpligtelse til at levere tryg og privat hundepasning i Danmark, Sverige og Norge.

Hos Gudog stræber vi efter at skabe det ultimative fællesskab for hundeelskere og deres pelsede venner. Ved at integrere Dogleys platform og brugerbase i vores egen, udvider vi vores rækkevidde og forbedrer vores muligheder for at imødekomme de forskellige behov hos både hundeejere og hundepassere.

I dette blogindlæg vil vi diskutere fordelene ved sammenlægningen for både Gudog- og Dogley-brugere, samt løfte sløret for vores planer for fremtiden.

Gudog & Dogley: Et perfekt match

Gudog og Dogley deler en fælles mission: at gøre hundepasning nem, sikker og behagelig for alle involverede. Vores kombinerede ekspertise inden for hundepasning, teknologi og kundetilfredshed vil gøre os i stand til at give en endnu bedre oplevelse for vores brugere.

Udvidede tilbud af tjenester:

Ved at gå sammen får Gudog- og Dogley-brugere nu adgang til et endnu bredere udvalg af tjenester, lige fra hundeluftning og hundepasning til afhentning og levering. Det betyder flere muligheder og fleksibilitet for hundeejere og hundepassere.

Større fællesskab af pålidelige hundepassere:

Med sammenlægningen af Dogleys og Gudogs brugere vil vores fællesskab af pålidelige og godkendte hundepassere vokse betydeligt. Dette vil gøre det nemmere end nogensinde før for hundeejere at finde det perfekte match til deres kæledyr og give hundepassere flere muligheder for at tjene penge, mens de gør det, de elsker.

Forbedret sikkerhed:

Både Gudog og Dogley har altid prioriteret sikkerhed og tryghed for hunde og deres ejere. Som en kombineret virksomhed vil vi fortsætte med at investere i strenge kontrolprocesser, kundesupport og dyrlægedækning for at sikre trivslen og sikkerheden for alle vores brugere.

Vores vision for fremtiden

Denne sammenlægning markerer begyndelsen på et nyt kapitel for Gudog og Dogley, og vi kunne ikke være mere spændte på fremtiden. Vores mål er at skabe en problemfri, brugervenlig platform, der forbinder hundeejere med godkendte hundepassere og leverer en bred vifte af tjenester for at imødekomme de forskellige behov hos vores brugere og deres kæledyr.

For at opnå dette vil vi:

  1. Investere i teknologi:Vi vil fortsætte med at forbedre funktionerne og funktionaliteten på Gudog-appen og -webstedet, hvilket gør det endnu nemmere for brugere at finde, booke og administrere kæledyrstjenester til deres hunde.
  2. Udvide vores tilstedeværelse:Vi planlægger at udvide vores tjenester til yderligere lande og regioner, hvilket gør Gudog til den bedste app og hjemmeside for hundepasning i Europa.
  3. Styrke vores engagement i kundetilfredshed:Vi vil fortsætte med at fokusere på at yde enestående kundesupport og -tilfredshed og sikre, at enhver interaktion med Gudog og Dogley er positiv.

Tak for din støtte

Vi vil gerne udtrykke vores dybeste taknemmelighed til alle Gudog- og Dogley-brugere for jeres fortsatte støtte og tillid til vores platforme. Vi er forpligtet til at arbejde utrætteligt for at give den bedst mulige oplevelse for dig og dine firbenede venner, og vi kan ikke vente med at se, hvad fremtiden bringer for vores kombinerede fællesskab.

Hold dig opdateret for nyheder og forbedringer til vores platform i de kommende måneder. Sammen vil vi revolutionere hundepasning og opbygge et fællesskab, hvor hundeelskere og deres kæledyr kan trives.

Kategorier: Dogley

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *